ATC Veenhorst – Almelo

Padel in Almelo

Ook in Almelo is het mogelijk om de snelstgroeiende sport ter wereld te beoefenen. Dit kan natuurlijk door zelf recreatief te gaan spelen, maar ook Padelschool Meijer biedt op de volgende 3 avonden padellessen aan bij ATC Veenhorst: 

  • Maandag ( Stan Tiehuis )
  • Dinsdag ( Bram Meijer )
  • Woensdag ( Stan Tiehuis )

De tennisclub ATC Veenhorst beschikt over twee padelbanen. Op de maandagavond, dinsdagavond en woensdagavond is altijd één van deze twee banen bezet voor padeltrainingen. De tweede baan wordt dan ingezet om recreatief te spelen of voor wedstrijden. 

Stan Tiehuis van Padelschool Meijer geeft 2 avonden les in Almelo. Bram Meijer geeft 1 avond in de week les bij de Veenhorst. Tijdens de padellessen hanteren hun een leshandleiding die binnen de trainers van Padelschool Meijer allemaal worden gevolgd.  Een groot voordeel hiervan is dat lessen wekelijks in een doorlopende lijn worden aangeboden waardoor er kan worden voortgebouwd op eerdere opgedane vaardigheden. Stan Tiehuis en Bram Meijer zullen deze lessen aanpassen aan het niveau van de trainingsgroep. Op deze manier krijgt iedere groep les op zijn of haar eigen niveau. Bram en Stan zien er naar uit om hun enthousiasme en kennis over padel over te brengen op de cursisten bij Padelschool Meijer.

Ook organiseert Padelschool Meijer padeltoernooien waardoor het ook mogelijk is om je trainingsopbrengsten in de wedstrijd tot uitvoering te brengen. Ook ATC Veenhorst organiseert jaarlijks toernooien voor padel in Almelo. 

Op de vrijdagavond en zondag is het ook mogelijk om deel te nemen aan de KNLTB padel competitie. Ook op deze manier kun jij je opgedane kennis tot uitvoering brengen in wedstrijden. Iedere competitiewedstrijd speel je 2 wedstrijden met twee verschillende teamgenoten.  

Ben je enthousiast geworden over padel in Almelo? Je kunt te allen tijde een proefles aanvragen. Kosten voor een proefles zijn €48 euro (€12,- p.p.)

Kijk op de website van ATC Veenhorst voor meer informatie over padel in Almelo. 

ATC veenhorst padel in Almelo