Corona update

januari 2022

Corona Update

Tijdelijke stop van lessen

Onlangs heeft de KNLTB de maatregelen betreft de padellessen voor de 3e keer gewijzigd. Het volgende is momenteel te lezen op de website van de bond:

“Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen (excl. trainer); meerdere groepen van 2 volwassenen mogen op dezelfde locatie trainen, zolang de groepen duidelijk zichtbaar met 1.5 meter afstand gescheiden zijn, bijvoorbeeld 2 spelers per baan. De groepen mogen niet gemengd worden. Een leraar mag zich op 1,5 meter afstand slechts op één tweetal (bestaande uit twee volwassenen) richten. De leraar mag zich dus niet verplaatsen van tweetal naar tweetal.” 

De (weer) aangepaste regels zorgen ervoor dat de situatie voor onze padeltrainers niet meer werkbaar is. 25 minuten lesgeven per koppel is simpelweg niet haalbaar. Daarnaast is dit niet bevorderlijk voor de kwaliteit en het plezier van de lessen.

Hoe nu verder?

De lessen zullen zolang de huidige maatregelen gelden niet doorgaan. De lessen die momenteel niet doorgaan worden tijdens de inhaallessen in maart ingehaald of op een ander afgesproken moment in overleg met de trainer.  

Hoe zit het met de betaling?

De maandelijkse incasso’s van de lessen lopen wel door, omdat we de intentie hebben om alle lessen in te halen.  Hier gaan we ons best voor doen. Mocht uiteindelijk blijken dat we teveel lessen moeten inhalen dan zullen we deze lessen terugbetalen. Dit zal zijn op een van de volgende manieren:

  • Je krijgt korting op de padellessen van het zomerseizoen: Stel er zijn 2 lessen niet ingehaald in het winterseizoen dan zullen deze 2 lessen als korting in het zomerseizoen gegeven worden. In plaats van 18 lessen in het zomerseizoen betaal je dus maar voor 16 lessen.
  • Lessers die stoppen na het winterseizoen krijgen het bedrag van de gemiste lessen teruggestort.

Wanneer beginnen de lessen weer?

Zodra de coronaregels het toelaten, zullen de lessen weer hervat worden. Wij zullen in de groepsapp via WhatsApp communiceren zodra de lessen weer van start kunnen gaan. 

Duoles volgen

We bieden de komende tijd (zolang de regels gelden) duolessen van 60 minuten aan. Deze duolessen staan dus los van de padellessen van het winterseizoen en worden ook apart gefactureerd. 

Wil je graag als koppel een padelles volgen van 60 minuten? Schrijf je dan als duo in voor een les op je eigen locatie. De kosten voor deze duoles bedragen €24,- per persoon per les. Wil je priveles volgen dan kan dat ook. De kosten voor een privéles bedragen €48,-. Je meldt je dus enkel aan voor één les in week 2. i

Aanmelden voor les

Inschrijfperiode geopend voor week 2: Maandag 10 januari t/m zondag 16 januari.

Aanmelden voor een les in week 3 kan pas vanaf zondag 16 januari

Vul enkel de beschikbaarheid in bij de lesmomenten van je eigen leslocatie. Wij willen ook vragen om je beschikbaarheid zo uitgebreid mogelijk via het formulier in te vullen. A.d.h.v. je beschikbaarheid proberen we een les in te plannen. Wij zullen via de mail contact opnemen wanneer de indeling is gemaakt.