Over Bram Meijer

Introductie

Bram Meijer

Ik ben Bram Meijer en inmiddels 24 jaar oud en woonachtig in Enschede. In 2017 heb ik mijn studie ‘ sport en bewegen’ afgerond. In het laatste jaar van mijn studie ben ik begonnen met mijn eigen Padelschool genaamd ‘Padelschool Meijer’. Naast mijn Padelschool ben ik actief bij de KNLTB als padel expert en leid ik hier mensen op tot padeltrainer. Verder ben ik zelf erg druk om mijn eigen niveau naar een hoger platvorm te brengen. Afgelopen 3 jaar mag ik me Nederlands kampioen noemen en daarnaast speel ik ook de internationale tour (World Padel tour) waar ik op plek 152 van de wereld sta.

Padel promoten kun je niet alleen en daarom vind ik het geweldig om mijn passie en kennis te delen met de trainers van Padelschool Meijer. Ik of een van mijn collega’s ziet u graag op de padelbaan.

Nederlands Kampioen

Bram is 3 jaren achtereen Nederlandskampioen padel geworden.  In  2017 in Rotterdam. In 2018 in zijn eigen stad ‘Enschede’. In juni 2019 heeft Bram zijn titel verdedigd in Amsterdam. Samen met Uriël Maarsen is het hem gelukt om de titel op zijn naam te laten staan.                            

KNLTB

Als Bram niet in Spanje is dan zet hij zich in voor ondermeer de KNLTB. Zo leidt hij mensen op tot padeltrainer met een officieel diploma. Met genoeg trainers kan de sport blijven groeien. Waardoor ook iedere speler kan blijven groeien.

WPT

Een groot gedeelte van het jaar is Bram in Spanje te vinden. Hier traint hij om zijn eigen padelniveau te verbeteren. Samen met Uriël Maarsen neemt hij deel aan de World Padel Tour toernooien. Deze toernooien worden gespeeld door de wereldtop van padel.