TEZ – Enschede

Padel in Enschede

Padel spelen in Enschede is mogelijk bij Tennisvereniging Enschede Zuid (TEZ).  Ook Padelschool Meijer biedt hier op de volgende dagen training aan: 

  • Maandag
  • Woensdag
  • Donderdag

TEZ beschikt over 3 padelbanen waardoor het bijna altijd mogelijk is om na de training of in vrije tijd nog verder te spelen. Bij Tennisvereniging Enschede Zuid hebben ze als allereerste tennisvereniging in Enschede besloten om 3 padelbanen aan te schaffen. 

Zowel Bram Meijer ( hoofdtrainer) Als Sep van den Berg zullen vanuit Padelschool Meijer met veel plezier trainingen aanbieden bij TEZ.  Bram en Bram zijn enthousiast en passievol over padel en brengen dit graag over op de cursisten. Dit is ook te lezen op hun persoonlijke pagina. Tijdens de trainingen zullen zij een leshandleiding volgen die voor alle padeltrainers bij Padelschool Meijer hetzelfde zal zijn. Dit houdt in dat de lessen in een doorlopende lijn zullen worden aangeboden waardoor iedere les een vervolg is op de vorige padelles. De padeltrainers zelf zullen deze lessen aanpassen aan het niveau van de cursisten. 

Ook zullen vanuit Padelschool Meijer padeltoernooien worden georganiseerd waardoor het ook mogelijk is om je trainingsopbrengsten in de wedstrijd tot uitvoering te brengen. Naast georganiseerde toernooien staat TEZ ook bekend om hun eigen initiatieven. Er zijn dus genoeg toernooitjes om aan deel te nemen!

Wist je ook dat Bram Meijer Nederlands kampioen is geworden bij TEZ? In 2018 wist hij voor het thuispubliek samen met Uriël Maarssen de titel binnen te slepen. Daarnaast traint Bram hier ook als hij niet in Spanje zit. 

Lijkt het je leuk om padel eens uit te proberen in Enschede bij TEZ? Meld je aan voor padellessen of probeer het eens uit d.m.v. een proefles. Vraag een proefles aan!

Kijk op de website van TEZ voor meer informatie over tennis en padel. 

Padeltraining in enschede
Padel in Enschede bij TEZ