Plaza Padel – Enschede

ACTIE: kennismakingpakket bij Plaza Padel

Eén van onze trainers zal op de indoorlocatie van Plaza Padel in Enschede een lessenreeks van 4 lessen verzorgen. In deze 4 lessen leer je de belangrijkste technische en tactische aspecten van de snelstgroeiende sport van Nederland. 

Meld je aan via de onderstaande knop!

€65 p.p.

Padel in Enschede

Wil je de snelst groeiende sport beoefenen op de grootste padellocatie van Nederland? Vanaf juni 2021 is dat mogelijk in Enschede bij Plaza Padel! Padelschool Meijer verzorgt de padellessen en clinics op deze spectaculaire indoorlocatie.

Plaza Padel beschikt over 10 indoor padelbanen waardoor je nooit meer last hebt van wind, regen en de zon. Je kunt dus altijd spelen onder de beste omstandigheden. Na je wedstrijd of training kun je heerlijk genieten van een drankje in het horecagedeelte van de club.  

Tijdens de padellessen hanteren we een leshandleiding die binnen de trainers van Padelschool Meijer allemaal worden gevolgd.  Een groot voordeel hiervan is dat lessen wekelijks in een doorlopende lijn worden aangeboden waardoor er kan worden voortgebouwd op eerdere opgedane vaardigheden. De gecertificeerde padeltrainers verzorgen adaptieve padellessen. Op deze manier krijgt iedere groep les op zijn of haar eigen niveau. Wij zien er naar uit om ons enthousiasme en kennis over padel over te brengen op de cursisten bij Padelschool Meijer.

Ben je enthousiast geworden over padel bij Plaza Padel in  Enschede?  Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden! Dit kan door te mailen naar info@padelschoolmeijer.nl 

Kijk op de website van Plaza Padel Enschede voor meer informatie over padel in Enschede.