TC de Mors – Rijssen

Padel in Rijssen

Padel spelen in Rijssen is mogelijk bij TC de Mors. Deze tennisclub beschikt over één padelbaan. Padellessen worden door de padeltrainer van Padelschool Meijer genaamd Mathijs ter Haar geven. Op de volgende dagen is het mogelijk om lessen te volgen: 

  • Woensdag ( Mathijs ter Haar ) 
  • Donderdag ( Brando Kamp )
  • vrijdagochtend ( Brando Kamp) 

TC de Mors heeft momenteel één padelbaan op de club. Echter zijn er al wel plannen gemaakt om een tweede padelbaan te plaatsen vanwege de toename in padelspelers.  

Mathijs Ter Haar van Padelschool Meijer heeft voorheen de padellessen verzorgd bij ATC Veenhorst in Almelo. Zijn ervaringen als padeltrainer zet hij nu in Rijssen in om spelers beter te maken. Net als alle andere padeltrainers bij Padelschool Meijer beschikt ook Mathijs ter Haar over het trainersdiploma voor padel. Daarnaast maakt hij gebruik van een leshandleiding samengesteld door Bram Meijer waarin iedere padelles uitgebreid staat beschreven. Dit houdt in dat de lessen bij TC de Mors in Rijssen worden aangeboden in een doorlopende lijn. Iedere week leer je dus een stukje bij. Brando Kamp verzorgt de parellessen op de donderdag en vrijdagochtend bij TC de Mors

Padelschool Meijer zet zich ook in om toernooien te organiseren. Zo kunnen leden van Padelschool Meijer deelnemen aan het toernooien circuit. Meer informatie hierover is te hier te vinden.

Ben je enthousiast geworden over padel in Rijssen? Je kunt ter alle tijde een proefles aanvragen die geheel gratis is.

Kijk op de website van TC de Mors voor meer informatie over padel in Rijssen. 

Mathijs Ter Haar padel in Rijssen
Padel in Rijssen bij TC de Weide door Padelschool Meijer
Padel in Rijssen bij TC de Mors