TC de Weide – Hoogeveen

Padel in Hoogeveen

Na de padelbaanopening in Hoogeveen heeft Padelschool Meijer de padellessen op zich mogen nemen. Brando Kamp geeft padelles bij TC de Weide op de volgende dagen:  

  • Maandag
  • Dinsdag

Met 2 padelbanen is er in de meeste gevallen wel ruimte om recreatief padel te spelen. De padellessen worden gegeven vanuit een door de Padelschool ontwikkelde leshandleiding. Deze leshandleiding zorgt er voor dat padellessen in een doorlopende lijn worden aangeboden. Binnen Padelschool Meijer wordt deze leshandleiding door alle trainers gehanteerd. Brando Kamp past lessen aan op het niveau van de groep. 

Ook organiseert Padelschool Meijer padeltoernooien waardoor het ook mogelijk is om je trainingsopbrengsten in de wedstrijd tot uitvoering te brengen. Zo organiseert Padelschool Meijer ook een toernooien circuit waarbij het mogelijk is om op verschillende avonden wedstrijden te spelen. 

Op de vrijdagavond, zaterdag en zondag is het ook mogelijk om deel te nemen aan de KNLTB padelcompetitie. Ook op deze manier kun jij je opgedane kennis tot uitvoering brengen in wedstrijden. Iedere competitiewedstrijd speel je 2 wedstrijden met twee verschillende teamgenoten.  

Mark Kleine is lid van de commissie bij TC de Weide en zei het volgende over Padelschool Meijer: ” Om na de opening van onze padelbanen een goed vervolg aan padel te geven hebben wij als vereniging gekozen voor padelschool Meijer. Dit omdat wij het belang zien om een echte padelleraar padelles te laten geven. Padelschool Meijer geeft met veel enthousiasme les bij ons en dat slaat ook over op de leden. Ze nemen rustig de tijd om een ieder padel op zijn eigen niveau aan te leren.”

Ben je enthousiast geworden over padel in Hoogeveen? Je kunt ten alle tijde een proefles aanvragen die geheel gratis is.

Kijk op de website van TC de Weide voor meer informatie over padel in Hoogeveen.