De padeltrainers

Ons Enthousiaste Team

Bram Meijer

Eigenaar & Trainer

Ik heb mijn studie sport en bewegen in 2017 afgerond. In het laatste jaar van mijn studie ben ik begonnen met mijn eigen Padelschool genaamd Padelschool Meijer. Naast mijn Padelschool ben ik actief bij de KNLTB als padel expert en leid hier mensen op tot padeltrainer. Verder ben ik zelf erg druk om mijn eigen niveau naar een hoger platvorm te brengen. Afgelopen 2 jaar mag ik me Nederlands kampioen noemen en daarnaast speel ik ook de internationale tour (World Padel Tour) waar ik op plek 152 van de wereld sta. Padel promoten kun je niet alleen en daarom vind ik het geweldig om mijn passie en kennis te delen met de padeltrainers van Padelschool Meijer. Ik of een van mijn collega’s ziet u graag op de padelbaan.

Brando Kamp

Trainer

Na 14,5 jaar prestatief tennis ben ik in april 2017 in aanraking gekomen met padel via Bram Meijer. Ik was meteen verliefd op het spelletje en heb in juni 2017 definitief de overstap gemaakt van tennis naar padel. Ik zag mogelijkheden in deze snelst groeiende racketsport en stelde doelen op voor de korte en lange termijn. Op de korte termijn wil ik als sporter snel een goed niveau halen. En op de lange termijn naast het spelen, is mijn doel om mij nog meer te ontwikkelen op het gebied van lesgeven. Toen de kans kwam om de opleiding te doen tot Padel-instructeur, heb ik die gelijk aangepakt en heb ik de cursus gevolgd en dit ook met succes afgerond.Ik zie er naar uit om hier mensen net zo enthousiast te maken voor de sport als ik dat zelf ben geworden. 

Bram Kuitert

Trainer

Je kunt mij vaak vinden op de padelbaan of in de sportschool, waar ik keihard train om mijn spel naar een hoger niveau te brengen. Ik ben erg enthousiast om mijn kennis van padel over te brengen op anderen en hiermee de sport meer op de kaart te zetten binnen Nederland. Dit doe ik als padeltrainer bij TEZ in Enschede  Ik hoop u graag binnenkort op de padelbaan te zien!  ” 

Stan Tiehuis

Trainer

Ik heb inmiddels (bijna) mijn diploma tot leraar basisonderwijs behaald. Ook volg ik momenteel de Post HBO opleiding tot leraar bewegingsonderwijs. Daarnaast heb ik de opleiding tot padel instructeur gevolgd en behaald. Mijn kennis op didactisch gebied en sportief gebied wil ik graag overbrengen als padeltrainer op de enthousiaste, sportieve en leergierige padelliefhebbers op de club. Tijdens de lessen zal ik veel aandacht besteden aan de verschillende technische aandachtspunten van padel. Ook zal ik veel tactische aanwijzingen geven die goed inzetbaar zijn in wedstrijden.  Ik kijk er naar uit om met veel enthousiasme te zorgen voor een ontwikkeling van  het padelspel op de club. En om padel naar een nog hoger platform te tillen. ”