De padeltrainers

Ons Enthousiaste Team

Bram Meijer

Eigenaar & Trainer

Ik heb mijn studie sport en bewegen in 2017 afgerond. In het laatste jaar van mijn studie ben ik begonnen met mijn eigen Padelschool genaamd Padelschool Meijer. Naast mijn Padelschool ben ik actief bij de KNLTB als padel expert en leid hier mensen op tot padeltrainer. Verder ben ik zelf erg druk om mijn eigen niveau naar een hoger platvorm te brengen. Afgelopen 2 jaar mag ik me Nederlands kampioen noemen en daarnaast speel ik ook de internationale tour (World Padel Tour) waar ik op plek 152 van de wereld sta. Padel promoten kun je niet alleen en daarom vind ik het geweldig om mijn passie en kennis te delen met de padeltrainers van Padelschool Meijer. Ik of een van mijn collega’s ziet u graag op de padelbaan.

Stan tiehuis

Eigenaar & Trainer

Ik heb mijn diploma tot leraar basisonderwijs behaald. Ook volg ik momenteel de Post HBO opleiding tot leraar bewegingsonderwijs. Daarnaast heb ik in 2020 de opleiding tot padel instructeur gevolgd en behaald. Mijn kennis op didactisch gebied en sportief gebied wil ik graag overbrengen als padeltrainer op de enthousiaste, sportieve en leergierige padelliefhebbers op de club. Tijdens de lessen zal ik veel aandacht besteden aan de verschillende technische aandachtspunten van padel. Ook zal ik veel tactische aanwijzingen geven die goed inzetbaar zijn in wedstrijden.  Ik kijk er naar uit om met veel enthousiasme te zorgen voor een ontwikkeling van  het padelspel op de club. En om padel naar een nog hoger platform te tillen. 

Brando Kamp

Trainer

Na 14,5 jaar prestatief tennis ben ik in april 2017 in aanraking gekomen met padel via Bram Meijer. Ik was meteen verliefd op het spelletje en heb in juni 2017 definitief de overstap gemaakt van tennis naar padel. Ik zag mogelijkheden in deze snelst groeiende racketsport en stelde doelen op voor de korte en lange termijn. Op de korte termijn wil ik als sporter snel een goed niveau halen. En op de lange termijn naast het spelen, is mijn doel om mij nog meer te ontwikkelen op het gebied van lesgeven. Toen de kans kwam om de opleiding te doen tot Padel-instructeur, heb ik die gelijk aangepakt en heb ik de cursus gevolgd en dit ook met succes afgerond.Ik zie er naar uit om hier mensen net zo enthousiast te maken voor de sport als ik dat zelf ben geworden. 

Max Ebbers

Trainer

Gedurende de periode dat ik in Spanje woonde, kwam ik voor het eerst in aanraking met padel. Bij de club waar ik toen der tijd speelde, werden de eerste padel banen al 15 jaar geleden gelegd.
Momenteel is het in Spanje één van de meest beoefende sporten. Inmiddels zie ik dat padel ook in Nederland in opmars is en ik vind het ontzettend leuk daar een klein aandeel in te hebben.
Vorig jaar heb ik mijn diploma ‘Padel Instructeur 1’ behaald met als doel het hier in de regio een vervolg te geven.
Ik speel al jaren met veel plezier en ik kijk er naar uit mijn kennis en passie over te brengen op anderen!

Sep van den Berg

Trainer

Tijdens mijn studie rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik als bijbaan jarenlang tennisles gegeven. Drie jaar geleden werd ik tijdens een trip met vrienden naar Madrid gegrepen door een voor mij nieuw spel: padel. Vrijwel direct verdween tennis naar de achtergrond. Sindsdien heb ik veel gespeeld en lessen genomen om te verbeteren. Afgelopen winter heb ik mijn padellicentie behaald. Naast mijn fulltime baan als docent bij ROC van Twente geef ik nu twee avonden padelles.

Holger Braun

Trainer

Holger Braun verzorgt de padellessen bij Smash Neede

Nour Salah

Trainer

Nour verzorgt op de maandagavond de lessen bij TEZ. Op woensdag- en donderdagavond is hij bij Plaza Padel te vinden. 

Jij?

Trainer

We zijn altijd op zoek naar nieuwe padeltrainers! Ben jij in het bezit van een gecertificeerd padeltrainers diploma? Of heb je interesse in het volgen van de opleiding tot padelleraar? Neem dan contact met ons op!