Padel samen met je team bij Padelschool Meijer! Wij hebben alvast 3 pakketten voor je samengesteld

Pakket A

Een korte uitleg over padel. Hierna snel aan de slag door wedstrijden te spelen . 

Pakket B

45 minuten een clinic van één van onze trainers. Hierna ben je in staat om wedstrijden te spelen.

 Pakket C

Een clinic, toernooi en verzorgde lunch. Dit is verder naar wensen samen te stellen.

Pakket A

Krijg eerst een korte uitleg over padel. In deze 10 minuten leggen wij in het kort de spelregels, de techniek en tactiek uit. Hierna kun je starten met het spelen van wedstrijden tegen collega’s.

Wat regelen wij?

Pakket B

Start met een clinic van 45 minuten gegeven door een van onze trainers. In deze 45 minuten leren wij je de basisslagen van padel. Ook besteden we aandacht aan de spelregels en tactiek van het spel. Hierna kun je starten met het spelen van wedstrijden tegen collega’s. Tijdens de wedstrijden zal de trainer rondlopen om ondersteuning te bieden.

Wat regelen wij?

Pakket C

Een goed begin is het halve werk. Start met een clinic van een uur. In dit uur wordt de basis uitgelegd van padel. De trainer besteed in dit uur aandacht aan de techniek van slagen, de tactiek van het spel en de spelregels. Na de verzorgde lunch start je team met het door ons georganiseerde toernooi. Collega’s nemen het tegen elkaar op. De winnaar gaat niet met lege handen naar huis!

Wat regelen wij?

Overige informatie

Locatie

De clinics worden verzorgd bij TEZ in Enschede. Deze club beschikt over 3 padelbanen en is daarom geschikter voor grotere groepen. In overleg kunnen we kijken naar een andere locatie.

Tijdsduur

Pakket A en pakket B duren 1,5 uur. De tijdsindeling van deze pakketten verschilt wel. De tijdsduur van Pakket C hangt af van de groepsgrootte.

Groepsgrootte

Er kunnen maximaal 20 personen per keer deelnemen. 

Inhoud

Wij zorgen voor padelrackets, baanhuur en ballen. Deelnemers hoeven dus enkel sportieve kleding te regelen.

Personaliseer 

Voldoet één van de pakketten niet aan je wensen? Neem contact met ons op! Wij zullen dan samen opzoek gaan naar het perfecte uitje voor jouw team.

Pakket aanvragen